Category : Healing Sessions

Rekonektivno isceljivanje na daljinu

Rekonektivno isceljivanje na daljinu je podjednako efikasno kao i seansa u kojoj se klijent i praktičar nalaze zajedno u istoj prostoriji. Ove lekovite frekvencije su, zapravo, energija, svetlost i informacija a ne sila, tako da ne slabe sa udaljenošću već postoji subjektivni osećaj da se one, čak i – pojačavaju. U stvari, one postoje i “rade“ izvan vremena i prostora – u kvantnom polju, gde je udaljenost nebitan faktor a proces njihove aktivacije i primopredaje se odvija trenutno.

Rekonektivno isceljivanje na daljinu je savršena mogućnost za nekoga ko je prezauzet, ko živi daleko ili iz nekih drugih razloga ne može lično da dođe na seansu kod svog praktičara. Takođe, Rekonektivna seansa na daljinu može da bude prijatan poklon vašim najmilijima jer primalac ovih lekovitih frekvencija ne mora uvek da zna da je “energetski” prenos u toku. Međutim, moja decenijska praksa pokazala da je uvek bolje da postoji svesna odluka klijenta o učešću u ovakvoj seansi.

Svakako, gde god da živite, ovo je vaša prilika da iskusite šta će frekvencije Rekonektivnog isceljivanja doneti novo u vaš život.

Imajte na umu da isceljivanje, kako se to obično misli, nije tretman niti lečenje neke određene bolesti. Isceljivanje je, zapravo, evolucija našeg organizma i našeg životnog napretka. Kada dozvolimo sebi da iskusimo isceljenje, ne postoji pouzdano (sa)znanje o tome gde će se ono desiti – bilo u našim telima, u našim umovima ili izvan njega. To je ta lepota isceljenja – da se dešava tamo gde je potrebno, kako treba, i kada treba… a ne nužno gde, kada i kako mi mislimo da ono treba da se desi. Isceljenje, u svom najčistijem i najmoćnijem obliku, je jednostavno izvan naše kontrole. Međutim, kada se jednom pristupi tom spektru energije, evetlosti i informacije, stvara se lanac događaja koji mogu značajno da poboljšaju i unaprede sve aspekte našeg života.

Sesije Rekonektivnog isceljivanja na daljinu su prilika da sedite ili ležite, opustite se i dozvolite da se isceljenje dogodi za vaše najviše dobro.

Rekonektivno isceljivanje na daljinu je iskustvo koje vam može doneti sledeće koristi:
  • Unapređenje opšteg stanja organizma na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu
  • Povećanje vitalnosti, jasnoće i/ili produktivnosti
  • Novi, svestraniji i bistriji pogled na bitne oblasti vašeg života
  • Osećaj dubokog unutrašnjeg mira i/ili novootkrivene inspiracije
  • Unapređenje međuljudskih i partnerskih odnosa, potpuni životni napredak i… još mnogo toga.

~ Planiranje i dogovaranje seanse:

  • Rekonektivno isceljivanje na daljinu se radi samo jednom klijentu a ne grupama.
  • Svaka seansa traje oko 30 minuta plus dodatnih 10-15 minuta za kraći razgovor o utiscima i doživljajima u toku seanse (telefonskim razgovorom ili Viber, WhatsApp, FB-messenger-om)
  • Zajedno ćemo se, lako, dogovoriti oko tačnog dana, sata i minuta početka vaše seanse, pritom poštujući dnevni raspored i obaveze kako klijenta tako i praktičara.
  • Kada se radi Rekonektivno isceljivanje na daljinu praktičaru nije neophodna vaša fotografija i nije potrebno da on bude upućen u razloge zbog kojih vam je ova seansa potrebna.
  • Svaku seansu je potrebno platiti unapred minimum 24 sata pre dogovorenog terimina na dogovoren način.
  • Uplate za seanse su nepovratne ali je moguće, po vašem zahtevu, u nekoj vanrednoj situaciji, da seansa bude – ili privremeno odložena ili da već plaćenu seansu iskoristi drugi član vaše porodice, rođak ili prijatelj.
  • Ova seansa nije zamena za vaše posete lekaru i/ili vašu medicinsku terapiju.

~ Pripremanje i učestvovanje u vašoj seansi na daljinu:

  • Najbolje je da izaberete dan i vreme vaše seanse kada ćete sigurno biti u tihom i mirnom okruženju minimum 60 minuta. Dajte sve od sebe da izbegnete vreme kada ljudi oko vas dolaze i odlaze ili kada ima mnogo buke i ostalih uznemiravajućih situacija.
  • Budite potpuno spremni u dogovoreno vreme.
  • Obucite prijatnu i relaksirajuću odeću ukoliko je to moguće.
  • Tokom seanse je najbolje da udobno ležite na leđima ali i komforna fotelja ili stolica su dobra alternativa. Sasvim je u redu da zauzmete i bilo koji drugi udobniji položaj na koji ste navikli i koji vas čini opuštenim.
  • Izaberite sobu ili prostor u kojem možete da zatvorite vrata i uživate u svojoj privatnosti.
  • Telefon potpuno utišajte i podesite tajmer na odbrojavanje od 35 minuta, po mogućnosti sa blagim buđenjem.
  • Preporučuje se da tokom seanse vaše oči budu zatvorene, ali ako vam je lakše da budu otvorene, to je takođe u redu. Sa zatvorenim očima imaćete bogatije i svesnije iskustvo.
  • Oslobodite se bilo kakvih očekivanja i predviđanja ishoda seanse! Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo nesvakidašnje iskustvo.
  • Moguće je da će neke fizičke senzacije biti veoma jake. Dozvolite sebi da uživate bez obzira na to što osećate i/ili mislite se odigrava.
  • Kada se tajmer na telefonu pokrene, uključite telefon i očekujte poziv ili razmenu tekstualnih poruka kako bi porazgovarali o vašim iskustvima tokom seanse ukoliko smo se tako unapred dogovorili.

Napomena:

„Nadam se da razumete da ni ja niti bilo koji drugi Praktičar Rekonektivnog isceljivanja ne može da vam garantuje vaše isceljenje. Ne mogu da vam obećam niti da znam da li će vaši rezultati doći u formi u kojoj vi to želite, očekujete ili predviđate… ili možda u formi o kojoj niste ni sanjali… Ne znam da li će se isceljenje dogoditi odmah ili kasnije… Ne znam da li će vam se isceljujući rezultat(i) prikazati na fizičkom, mentalnom, emocionalnom ili duhovnom planu ili u nekoj drugoj formi ili obliku… Da li će se pojaviti u vašoj evoluciji ili vašem životnom napretku… Ne garantujem ni da li ćete nešto primetiti. Ukoliko se slažete sa ovom napomenom, pozivam vas da me kontaktirate i zakažete vašu seansu Rekonektivnog isceljivanja na daljinu sa mnom.“ ~ Miodrag

 

Rekonektivno isceljivanje na daljinu

@