Rekonektivno isceljivanje se preporučuje svima onima koji imaju potrebu da se oslobode bilo kakvih tegoba, poremećaja ili disbalansa svog organizma. Uspešno deluje na svim nivoima: mentalnom, duhovnom i fizičkom. Povratak u optimalno stanje balansa je skoro trenutno a uspeh je dokumentovan i kod bolesnika, zdravih osoba, sportista, dece, beba…

Lična Rekonekcija se preporučuje onima koji su već prošli minimum jednu seansu Rekonektivnog isceljivanja i koji su posle nje osetili duboku nameru/potrebu/poziv za sveobuhvatnom ubrzanom promenom i ispunjenjem svoje životne svrhe. Lična Rekonekcija je nešto najviše što čovek može sebi da pruži u ovom životu. Ona je, takoreći, trajno isceljenje i vrhunska, prirodna evolucija organizma.

U današnjem društvu, kućni ljubimci i ostale životinje lako postaju žrtve stresa, bolesti kao i raznih napada agresivnog ili destruktivnog ponašanja. Rekonektivno isceljivanje može da pomogne Vašem kućnom ljubimcu da se oseća zdravo, srećno i da ga oslobodi ovakvih patnji, pogotovo ako su one izazvane nekim oblikom psiho-fizičkog zlostavljanja. Izuzetno učinkovit uticaj Rekonektivnih frekvencija na životinjama je potvrđen širom sveta, te je to razlog zbog kojeg sve veći broj vlasnika bira ovu vrstu pomoći kako bi svom ljubimcu povratili dobro zdravlje i prirodno raspoloženje.


Pravna izjava: Informacije sa sajta www.rekonekcija.rs nisu terapijskog tipa niti su namenjene kao zamena za savete, dijagnoze i/ili terapije lekara ili bilo kog zdravstvenog radnika koji Vas savetuje u vezi Vašeg zdravlja. Isključivo je na Vašoj slobodnoj volji da li ćete i kako praktikovati informacije ponuđene na ovim stranicama. Vi ste lično odgovorni za Vaše posete lekaru i zdravstvenu negu o sebi.

 

@