Alternativa Wellness Studio je mesto koje je kreirano na način da ponudi najprofesionalniji izbor srodnih usluga na jednom mestu. Posedujemo sertifikovano znanje, višegodišnju praksu i bogato lično iskustvo u rešavanju mnogih tegoba neinvazivnim energetskim i prirodnim procedurama koji vrlo brzo doprinose opštem zdravlju i balansu duha, uma i tela.

Naša misija je da Vam pomognemo da trajno poboljšate kvalitet sopstvenog zdravlja i ubrzate svoj životni napredak.

Naša vizija je da sa optimizmom živite svoje snove, u potpunosti ostvarite svoj potencijal, shvatite i ispunite svoju životnu svrhu.

Alternativa Wellness Studio je osmišljen tako da svojim posetiocima ponudi prirodni relaksirajući ambijent u kome ćete se osećati kao kod svoje kuće. U zavisnosti od vremenskih prilika, na raspolaganju su vam jedna zatvorena prijemna prostorija i dva otvorena prostora, kako za pušače, tako i za nepušače. Dodatni energetski impuls pružiće vam šarena baštenska atmosfera i četinarsko okruženje.  Unutrašnje radne prostorije su prijatno zaštićene od spoljnih faktora, tako da je osiguran nesmetan kontinuitet u radu tokom trajanja energetskih tretmana.

Alternativa Wellness Studio je zamišljen i kao prostor u kojem je, u manjem obimu, moguće održavati radionice, prezentacije i druženja uz savremenu audio i vizuelnu podršku.

Unapred se radujemo vašoj poseti.

aws-spolja

aws-unutra

RH sertifikat Minja

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Pravna izjava: Informacije sa sajta www.rekonekcija.rs nisu terapijskog tipa niti su namenjene kao zamena za savete, dijagnoze i/ili terapije lekara ili bilo kog zdravstvenog radnika koji Vas savetuje u vezi Vašeg zdravlja. Isključivo je na Vašoj slobodnoj volji da li ćete i kako praktikovati informacije ponuđene na ovim stranicama. Vi ste lično odgovorni za Vaše posete lekaru i zdravstvenu negu o sebi.

@