Majanski Orakl sudbine

Na dan svog rođenja svako od nas dobija svoje fizičko 3D telo i svetlosno 4D telo. Oba tela sastoje se od nekoliko vrsta energetskih slojeva čiju celinu prikazuje i dešifruje Majanski pečat sudbine – Orakl, kroz harmonijsku matricu – sveti kalendar Maja koji se zove Colkin.

orakl pecat sudbineMajanski pečat sudbine ili lični galaktički potpis se sastoji od kombinacija pet Kin-ova, četiri različite vrste energije i jednog lunarnog tona – čija vam zajednička celina u vidu Orakla otkriva kojom energijom vibrirate i koja je vaša misija zbog koje ste sada na Zemlji.

Centralni Kin sudbine, takođe, u sebi sadrži arhetipsku suštinu koju nosite utisnutu duboko u sebi.

U majanskoj tradiciji postoji ukupno 260 jedinstvenih energetskih kombinacija – pečata i 21 Arhetip.

 

– Šta sve dobijate tumačenjem ličnog pečata sudbine – Orakla?

Tumačenjem ličnog Orakla dobijate mnogo informacija kojima “u četiri oka” aktiviramo vašu kosmičku memoriju i na jedinstven način spoznajete sopstvenu energetsku suštinu, svetle osobine ličnosti, suštinu energije vašeg vodiča, vašu skrivenu snagu, saznajete vaše kvalitete, izazove, potencijale ali i vaše tamne strane koje je potrebno osvetliti, osvestiti, prihvatiti i pretvoriti u lične prednosti.

energetski slojevi sudbineDekodiranjem vaših ostalih, cikličnih energetskih slojeva dobijate duboke uvide u vaše unutrašnje, energetske suštine kao što je energija 13-to dnevnog vala u kojem ste rođeni, zatim energija začaranog zamka, energija meseca i godine rođenja. Sinergija svih ovih slojeva zapravo čini jedan “otisak” tj. neraskidivu i jedinstvenu energetsku celinu vašeg bića-uma-tela sa kojom putujete kroz vreme i prostor.

Takođe, kroz posebnu matricu biće vam otkriven i dešifrovan pečat vaše Duše preko koje se naše trodimenzionalno energetsko telo povezuje sa višim dimenzijama i samim Izvorom a preko koje nam suptilno dolazi inspiracija za delanje u ovoj dimenziji.

Bićete još, ukratko, upoznati sa vaša četiri velika 13-to godišnja životna energetska ciklusa poznatim kao Zamak Sudbine ili galaktičko-solarni povratak koji vas informiše kako da stalnim “radom na sebi” pozitivna ili manje pozitivna ciklična iskustva iz prošlosti pretvorite u lične prednosti u vašoj bliskoj budućnosti. U ovom delu obrađujemo i pojam Galaktički rođendan.

Drugim rečima, tumačenje Orakla sudbine nam služi kao svojevrsni “poziv na buđenje”, pomaže nam da proširimo svoju svest, stvorimo harmonične odnose sa sopstvenim “ja” ali i sa ljudima iz našeg okruženja. Ovo drevno znanje nam omogućava da prihvatimo sebe takvim kakvi smo i time uvećamo svoju ličnu snagu, takođe, dopušta nam da razumemo zašto su ljudi oko nas takvi kakvi jesu ali i da u potpunosti manifestujete život kakav želite i kakav vam je namenjen. Osvešćivanjem svoje suštine saznaćete vašu svrhu u ovom životu, kakve potencijale i kreativne veštine posedujete i koji je najbolji način da ih usavršavate; shvatićete da ste vi jedinstven dar samom životu, kao što smo to i svi mi.

 

Ukratko o sesiji tumačenja Majanski Orakl Sudbine:

Tokom kraćeg uvoda bićete upoznati sa istorijom Majanskog Kalendara Sinhronar 13 luna / 28 dana, njegovim izgledom, sadržajem i svim prednostima koje nam on pruža.

galakticki kompasNaredna 2 sata, uživo ili u Viber/WhatsApp razgovoru, posvećujemo se tumačenju vašeg ličnog Orakla na materijalu urađenom posebno za vas, koji sadrži najmanje 21 list formata A4 u boji, u kojem se nalazi sistematski posloženo znanje drevnih i sadašnjih Maja.

Štampani, ukoričeni materijal (ili pdf dokument)* sadrži detaljno obrađena sva gore navedena tumačenja vaših ličnih energija i energetskih ciklusa koje svaki pojedinac nosi utkane u sebi, svojoj DNK. Dakle, kroz veoma zanimljivu priču, slike i crteže, bićete inicirani u pozitivna Majanska znanja koja će vam pomoći da se uskladite sa prirodnom frekvencijom vremena kako bi primetili, razumeli, pratili i živeli sinhronicitete od kojih je sačinjena naša realnost.

Sesiju finaliziramo jednim sveobuhvatnim e-mailom u kojem ćete dobiti još mnogo dodatnih informacija (fotografije, tekstovi, skripte, e-knjige, www i youtube linkovi…) koje će vam pomoći da na dalje samostalno, svakodnevno pratite i usavršavate ovu drevnu nauku, kao i da uvek osetite ove univerzalne kosmičke energije.

Kome je ovo znanje namenjeno?

– Jednostavno, onima koji žele da stvari vide i razumenju drugačije 🙂 Duhovnim tragaocima za istinom, samospoznajom, avanturistima, ljudima slobodnog duha i otvorenog uma… Ovo znanje jeste za vas ako tražite dublju vezu sa sopstvenom Dušom i vašom ličnom Sudbinom. Ako tražite odgovore na pitanja kao što su: Ko sam ja, stvarno? Šta želim? Koja je moja duhovna svrha? Kako mogu da nađem slobodu umesto patnje?

 

Kada su specijalistu za kalendar 13 luna, Eden Sky pitali koje lične koristi ima od praćenja Colkin kalendara, ona je rekla: “Uvećana svesnost, osećaj unutrašnjeg vođstva, dublja harmonija sa tokom života i mir svog ličnog istinskog ritma, pojačan osećaj telepatije, porast iskustva sinhroniciteta, učešće u globalnoj porodici probuđenih, povezivanje našeg biomagnetnog polja i elektro-hemijskih kola sa Zemljinim i sa onim izvan, svesno povezivanje našeg srca sa prirodnom rukom ravnoteže.”

 

-> Još više detalja o Majanskom Colkin 13:20 kalendaru saznajte na linku ovde: www.lawoftime.org

~ ~ ~

Napomena: Izrada i tumačenje vašeg Majanskog pečata sudbine se zakazuje ličnim pozivom i to minimum 5 radnih dana unapred. Neophodno je pismeno dostaviti ime, prezime, dan/datum, mesec i godinu rođenja na e-mail, SMS, Viber ili WhatsApp.

Uslovi za saradnju: 50% avansna uplata** na račun po dogovoru pre započinjanja izrade Orakla i 50% po završetku kompletnog Orakla. Za uplate iz inostranstva cena izrade Orakla je oko 15% viša zbog provizije banaka.


* pdf dokument dobijate tek nakon uplate 100% cene izrade Orakla i tada zakazujemo telefonski razgovor

** avansna uplata je nepovratna ali se može preneti na treće lice ili menjati za drugu uslugu iz cenovnika

 

@