Šta je Rekonektivno isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje je savremena metoda energetskog “lečenja” iz oblasti kvantne medicine. Poznata i priznata u svetu, ustanovljena je od strane Dr Erika Perla a njena primena i rezultati se već više od 30 godina proučavaju i potvrđuju u mnogim bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Konstantin Korotkov (Rusija), dr Geri Švarc (Arizona), dr Vilijam Tiler (Kalifornija) ali i mnogih drugih. Brojna su dokumentovana isceljenja od tegoba opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformiteta, mentalnih problema, raznih oblika zavisnosti.

Kako deluje Rekonektivno isceljivanje?

rekonekcija-isceljivanjeRekonektivno isceljivanje podstiče povratak organizma u optimalno stanje balansa. To je holistička, neinvazivna metoda koja unapređuje opšte stanje organizma na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Takođe se primenjuje i kod prevencije bolesti. Ove lekovite frekvencije deluju na uzroke a ne na simptome, otklanjajući energetske nepravilnosti temeljno rade na vraćanje u optimalno stanje ravnoteže, celovitosti i vitalnosti na taj način poništavaju uzrok(e) bolesti. One podstiču ispravno funkcionisanje i samoisceljujuće procese u telu kako bi se sve vratilo u izvorno, zdravo stanje na ćelijskom nivou, a da se pritom ničemu ništa ne dodaje niti oduzima. To je, zapravo, most između doživljenih ograničenja koja prihvatamo u našim životima i onoga kakav život može da bude kada se povežemo sa svojim punim potencijalom. Reč je o nečemu vrlo opipljivom, merljivom… nešto što stvarno možete da osetite!

– Rezultati njihovog dejstva su često brzo vidljivi, ali je ponekad potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i širine promena.

rekonekcija-svetlostSavremena nauka nam, kroz niz studija, potvrđuje i pojašnjava da Rekonektivne frekvencije donose isceljenje u širem spektru energije, svetlosti i informacije, a izvan onoga što je ranije bilo poznato kao klasično energetsko isceljivanje. Rekonektivno isceljivanje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske zdravstvene zaštite, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva. Zbog svega toga, opšti naučni zaključak je, da je ovo najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Ovaj savremeni fenomen u području isceljivanja povezuje nas sa sveukupnošću univerzuma, kao što nas povezuje i sa sveukupnošću našeg bića, sa onim što mi zaista jesmo u našoj suštini. Naizgled nedostižni potencijal postaje naša realnost.

A kako to funkcioniše u praksi?

Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih do sada poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Ona sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Praktičar je tu da “oseti” i “kanališe” polje tj. stvori uslove za razvijanje polja rekonektivnih frekvencija oko klijenta. Pri Rekonektivnom isceljivanju nema fizičkog dodira, ne postoji određeni šablon niti procedura, a čini se da ceo postupak diktira neka viša inteligencija.

rekonekcija-blokadeSvako ima različito iskustvo za vreme trajanja seanse, ali su sva prijatna. Tri polučasovne seanse pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ove frekvencije koje su “inicirane” za vreme isceljivanja, nastavljaju da deluju i pošto su seanse završene – dokle god je to potrebno organizmu klijenta.

Rekonektivno isceljivanje je iskustvo koje vam može doneti sledeće koristi:

  • Unapređenje opšteg stanja organizma na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom planu
  • Povećanje vitalnosti, jasnoće i/ili produktivnosti
  • Novi, svestraniji i bistriji pogled na bitne oblasti vašeg života
  • Osećaj dubokog unutrašnjeg mira i/ili novootkrivene inspiracije
  • Unapređenje međuljudskih i partnerskih odnosa, potpuni životni napredak i… još mnogo toga.

Ukratko o seansi Rekonektivnog isceljivanja

Rekonektivni tretmani se rade u opuštajućem ambijentu u trajanju od oko 30-35 minuta rada i oko 30 minuta za uvodni razgovor, popunjavanje inicijalne dokumentacije, odgovore na pitanja i vreme za kraći razgovor o utiscima posle seanse.

Pre seanse izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata s mirisom, nakit možete da zadržite na sebi ako vam je ugodan. Obucite vama prijatnu odeću a za vreme seanse ležaćete na stolu za masažu na leđima, zatvorenih očiju, bez obuće.

Za vreme seanse je najbolje da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo novo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma – da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Posle seanse Rekonektivnog isceljivanja poželjno je da ostatak dana, do spavanja provedete u mirnom okruženju pritom izbegavajući bilo kakve iscrpljujuće, napete i stresne aktivnosti i situacije.

Preporuka je da u jednoj seriji klijent ima tri seanse u periodu ne dužem od 9 dana radi što boljih isceljujućih rezultata. U većini slučajeva, to je sasvim dovoljno i nema potrebe za periodičnim dolascima kod vašeg praktičara.

~ Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena.

* * *

—> O seansi Rekonektivnog isceljivanja na daljinu saznajte više ovde: www.rekonekcija.rs/blog

—> Više detalja o Rekonekciji saznajte u video sekciji ovde: www.rekonekcija.rs/video

isceljivanje je promena

@