Ko je doktor Erik Perl?

Dr Erik Perl je 12 godina vodio uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju u Los Anđelesu, kada ga je serija neobičnih dešavanja navela da shvati da je njegova svrha iznad svega što je on do tada znao. Pacijent za pacijentom je prijavljivao isceljenja od različitih bolesti, urođenih deformiteta kao i od drugih ozbiljnih tegoba, a sve se to dešavalo dok je Erik jednostavno držao svoje ruke u njihovoj blizini, ne dodirivajući ih. Isceljenja njegovih pacijenata dokumentovana su u, do sada, šest knjiga, uključujući i Erikov svetski bestseler “Rekonekcija: isceljuj druge, isceljuj sebe” koja je, do sada, prevedena na 39. svetskih jezika uključujući i srpski.
U potrazi za objašnjenjima onoga što se dešavalo, Erik se konsultovao sa vodećim istraživačima iz oblasti medicine, nauke i duhovnosti – da bi otkrio da ni oni nemaju odgovor na njegova pitanja. Sa podrškom od strane istraživača povezanih sa više prestižnih institucija, uključujući tu Harvard, Jejl i Stenford, Perl je kao pionir pokrenuo poduhvat istraživanja frekvencija Rekonektivnog isceljivanja i njihovog dejstva na ljudska bića – sveobuhvatan pristup isceljivanju koji u potpunosti prevazilazi „energetsko isceljivanje“ i kompleksne rituale i tehnike – danas širom sveta poznat kao Rekonektivno isceljivanje.
Sa sedištem u Los Anđelesu, Erik i Rekonektivno isceljivanje izazvaju veliko interesovanje vrhunskih lekara i medicinskih naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Među njima su Džeksonova memorijalna bolnica, Kalifornijski univerzitet u Los Anđelesu (UCLA), Medicinski centar Cedar-Sinai, Bolnica V.A., Univerzitet Minesote, Medicinska škola Univerziteta u Majamiju i Univerzitet Arizone… Trenutno se u brojnim centrima sprovode nova istraživanja pod nadzorom čuvenih naučnih istraživača kao što su dr Geri Švarc, dr Vilijem Tiler, dr Konstantin Korotkov i drugi.
Kao svetski priznat iscelitelj, Erik Perl je gostovao u bezbroj TV programa širom sveta, govorio je po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje pred prepunom dvoranom Medison Skver Gardena u Njujorku a o njegovim seminarima pisano je u različitim svetskim publikacijama.
Organizacija „The Reconnection“ održava programe obuke širom sveta i na njima Dr Perl i njegovi instruktori uče druge kako da pristupe frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja i kako da efikasno sprovode isceljivanja kako za sebe, tako i za druge. Do današnjeg dana u ovoj praksi obučeno je preko 100.000 ljudi u više od 65 zemalja sveta.   (izvod iz knjige Rekonekcija… 2001.)

Erik Perl knjige

Dr. Erik Perl: “Rekonekcija: Isceljuj druge, isceljuj sebe” (2001.) & “Solomon govori o Rekonektovanju sopstvenog života” (2013.)

 


Kako nauka potvrđuje Rekonektivno isceljivanje i Rekonekciju?

“This is not just energy healing, but instead a more comprehensive spectrum of healing composed of energy, light and information.” – Gary Schwartz, Ph.D.

Nauka podržava Rekonektivno isceljivanje. Stroga naučna istraživanja pružaju precizne i nedvosmislene dokaze o transformaciji i regeneraciji oštećene DNK, više nego dvostruko delotvornije rezultate od fizikalne terapije u obnavljanju punog raspona pokreta i podsticaj vrhunskih sportskih performansi posle jedne seanse Rekonektivnog isceljivanja. Više od nekoliko studija dokazuje to u poslednjih 15 godina uz mnoge druge iznenađujuće rezultate koje možete pronaći u dole dostupnim naučnim radovima:

Naučne studije o Rekonektivnom isceljivanju – zbornik radova (pdf) 2019. (Dr. William Tiller, Dr. Gary Schwartz, Dr. Konstantin Korotkov, along with Dr. Glen Rein, Dr. Ann Baldwin and Dr. Melinda Connor)

Comparison of Physical Therapy with Energy Healing for Improving Range of Motion in Subjects with Restricted Shoulder Mobility by Ann Linda Baldwin, Ph.D. Kirstin Fullmer, Ph.D. and Gary E. Schwartz, Ph.D. (june-october 2013.)

Study Of Body’s Energy Changes In Non-Touch Energy Healing (performed on a subject suffering from emaciated lower limbs) by Koji Tsuchiya, Ph.D. Toshiaki Harada, Ph.D. Hiroshi Motoyama, Ph.D.

Doug De Vito – A New Way to Achieve Peak Performance (pdf)

Barbara Stahura – The Research Behind Reconnective Healing (pdf)

Dr Harry Oldfield o PIP (Polycontrast Interference Photography) kameri i PIP fotografijama (pdf brošura)

~ ~ ~

Naučno je dokazano da samo jedna seansa Rekonektivnog isceljivanja u trajanju do 40 minuta dovodi do merljivih i vidljivih poboljšanja psiho-fizičkih i motornih sposobnosti pojedinca, što se trenutno manifestuje kroz pozitivne promene u emotivnoj i duhovnoj ravni svakog našeg klijenta.

~ ~ ~

rekonekcija_kkorotkov

Knjiga Dr Konstantin Korotkov, Nauka potvrđuje Rekonektivno Isceljivanje, 2012.

 

rekonekcija_kkorotkov

Nekoliko strana iz knjige Dr Konstantina Korotkova

 

living-matrix_rekonekcija

Klikom na sliku pogledajte dokumentarni film u kojem priznati svetski naučnici potvrđuju i objašnjavaju efekte Rekonektivnog Isceljivanja

 

rekonekcija_PIP Brochure

Deo brošure o PIP (Polycontrast Interference Photography) kameri

 

PIP snimak Minja

Seansa Rekonektivnog isceljivanja snimljena PIP kamerom (na slici: Miodrag Todorović, praktičar RI)

@