pitanja-rekonekcija-rs

“Svako drugačije doživljava i prima Rekonektivno isceljivanje. Često se dešava da klijent prijavi da se isceljenje dogodilo odmah, u samo jednoj seansi, a ponekad je za isceljenje potrebno više vremena. Ako imate sreće, vaše isceljenje doći će u obliku kakvom ga očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše isceljenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas.
Do isceljenja može doći u različitim vidovima. Najbolji način da dopustite isceljenje jeste da budete u stanju iščekivanja, bez očekivanja i vezanosti na rezultat. Istovremeno budite i posmatrač i posmatrani.
Budite u opuštenoj atmosferi, lezite leđima na sto za masažu  ili neku drugu udobnu podlogu koju ste izabrali, zatvorite oči i posmatrajte “iznutra”. Jednostavno opažajte. Suzdržite se od svog učešća kroz proces razmišljanja i jednostavno posmatrajte kad se pojavi nešto što možete primetiti; lezite i prepustite se kao da ste na kratkom, neočekivanom odmoru.
Ne sugerišem vam da vaš um treba biti posve prazan ili da pokušavate ne misliti ni na šta. U pravilu ljudi imaju poteškoća s konceptom da ni na šta ne misle. Um stalno radi. Predlažem da jednostavno primećujete sve što bude privlačilo vašu pažnju. Tako ćete imati šta da radite i to će ublažiti stres koji se obično javlja kad pokušavate ne misliti ni na šta, a shvatate da ne znate kako to da učinite. Pažnju usredite unutar svoga tela i dopustite joj da putuje kroz vas. Posmatranje svega što opazite da je drugačije od uobičajenog dovoljno će okupirati vaš um a da se pritom ne izgubite u razmišljanjima tipa: “trebalo bi” i “ne bi trebalo”.
Ne dišite na neki određeni način, ne vizuelizujte opuštajuće prizore ili željeni rezultat, ne meditirajte i ne ponavljajte u sebi ili naglas mantre i nemojte “raditi” ništa što nisam spomenuo, a za što vi ili neko drugi misli da će “pomoći”. Neće. To će se jednostavno svesti na ono što biste i sami mogli učiniti i ometaće vas da potpuno iskusite bogatstvo i ozbiljnost doživljaja. I ukoliko to jeste slučaj, možete ostati i kod kuće. Kad ste spremni prepustiti se i ne pokušavati “usmeravati” ili pojačavati doživljaj, kad se vaš ego ukloni s puta dovoljno da ne nastojite “kvariti nepotrebnim ukrašavanjem”, spremni ste da doživite ono što Rekonektivno isceljivanje čini posebnim, što Rekonekciju čini istinskom. Spremite se da primate.” – Dr Erik Perl